Begrafenis- en Crematie Vereniging "Workum en Omstreken"
 
nazorg nazorg

Na de uitvaart komen wij nog eens bij u langs. We praten dan na over de periode na het overlijden en bekijken of wij u behulpzaam kunnen zijn met andere zaken die nog geregeld moeten worden. Hierbij kunt u denken aan het opzeggen van abonnementen, verzekeringen, notaris inlichten, aanvragen overlijdensuitkering, aanvragen sociale uitkering en dergelijke.

Daarnaast kunnen wij u helpen met het versturen van dankbetuigingen, afwikkeling asbeschikking of advies over gedenktekens. Tevens komen wij u de dankbetuigingen en de uitvaartnota persoonlijk brengen en toelichten. Tijdens dit gesprek komt de uitvaart vanzelfsprekend nog eens ter sprake en horen wij graag van u hoe het met de nabestaanden gaat en of men nog behoefte heeft aan meer nazorg.

terug
 
 
.

 

 

 

 

 

 

 
Website

 

 

 

Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site?   Neem a.u.b. contact op met de webmaster (Dhr. John Tigchelaar) via   uitvaartver.workum@gmail.com

 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.