Begrafenis- en Crematie Vereniging "Workum en Omstreken"
 
nazorg nazorg

Na de uitvaart komen wij nog eens bij u langs. We praten dan na over de periode na het overlijden en bekijken of wij u behulpzaam kunnen zijn met andere zaken die nog geregeld moeten worden. Hierbij kunt u denken aan het opzeggen van abonnementen, verzekeringen, notaris inlichten, aanvragen overlijdensuitkering, aanvragen sociale uitkering en dergelijke.

Daarnaast kunnen wij u helpen met het versturen van dankbetuigingen, afwikkeling asbeschikking of advies over gedenktekens. Tevens komen wij u de dankbetuigingen en de uitvaartnota persoonlijk brengen en toelichten. Tijdens dit gesprek komt de uitvaart vanzelfsprekend nog eens ter sprake en horen wij graag van u hoe het met de nabestaanden gaat en of men nog behoefte heeft aan meer nazorg.

terug
 
 
.

 

 

 

 

 

 

 
OPROEP
meer
 
Website

 

 

 

Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site?   Neem a.u.b. contact op met de webmaster (Elske Folkertsma) via  

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.