Begrafenis- en Crematie Vereniging "Workum en Omstreken"
 
links links


www.membercontrol.nl  Voor een overzichtelijk ledenbeheer en betalingsverkeer. 

www.uitvaartfederatie.nl   De Federatie van Uitvaartverenigingen in Friesland is een overkoepelend orgaan voor haar aangesloten leden.
Deze leden zijn uitvaartverenigingen die bijna 50% van alle uitvaarten in Fryslân voor hun rekening nemen.

www.nardus.eu NARDUS samenwerkende uitvaartorganisaties is ontstaan na een fusie in 2007. In veel dorpen bestaat nog een uitvaartvereniging. Deze verenigingen bestaan al vele (soms meer dan 100) jaren. Zij zijn ontstaan uit het nabuurschap of bureplicht..
 

www.Florentis.nl Florentis is de dienstverlener voor uitvaartverenigingen en uitvaartbedrijven. Wij verzorgen uitvaartadministraties, ledenadministraties en uitvaartverzekeringen.

www.desteenklip.nl De Steenklip gedenktekens B.V. Een vertrouwd begrip op het gebied van grafmonumenten en gedenktekens.

www.omko.nl Omko maakt van maatwerk "Vakwerk" Omko is sinds 1910 een begrip in de uitvaartwereld.

www.kaspersmadokkum.nl Kaspersma uitvaartkistenfabriek is een begrip voor de uitvaartbranche en kent een grote diversiteit aan uitvaartkisten. Tevens rouwvervoer en rouwartikelen.
 

www.petersmode.nl Peters Mode gespecialiseerd in het aankleden van uitvaartverzorgers, dragers en alle andere medewerkers van het uitvaartbedrijf.

www.grafmonumentenvanderwal.nl We zijn een kleinschalig bedrijf dat al sinds 1976 ervaring heeft in het vervaardigen en plaatsen van grafmonumenten.

www.gemeentesudwestfryslan.nl  Hier kunt u in de rubriek bestuur & organisatie tabblad regels en beleid, informatie vinden over de beheerverordening gemeentelijke begraafplaatsen

www.gedachten-gedichten.nl Op deze site kunt u vele gedichten vinden die van toepassing kunnen zijn bij een overlijden van zowel een volwassene als kind. Daarnaast kunt u op deze sites ook gedichten vinden voor andere gelegenheden, zoals bij ziekte, geboorte, huwelijk etc.


www.condoleren.nu Wij leven in een moderne tijd waarin vele oude bekenden zijn vertrokken naar elders (binnen- of buitenland). Middels deze site bestaat de mogelijkheid om op een eenvoudige en persoonlijke manier iemand te condoleren met het verlies van een dierbare met daarnaast de mogelijkheid om gedichten, achtergronden toe te voegen die als troost kunnen dienen voor de familie.

terug
 
 
.

 

 

 

 

 

 

 
Website

 

 

 

Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site?   Neem a.u.b. contact op met de webmaster (Dhr. John Tigchelaar) via   uitvaartver.workum@gmail.com

 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.